top of page

VERKKOSIVUSTON YLEISET KÄYTTÖEHDOT

Kiitos, että vierailet verkkosivuillani. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, sinun ei tule käyttää Verkkosivuja lainkaan.

Verkkosivujen sisällön hyödyntäminen

 

Verkkosivuilta peräisin olevan materiaalin kaikenlainen kaupallinen hyödyntäminen ilman kirjallista suostumusta on kielletty. Verkkosivuilla näkyviä tavaramerkki-, tekijänoikeus- ja muita immateriaalioikeuksien suojaa osoittavia tunnuksia on kunnioitettava.

 

Virukset, tietomurrot ja muut tietojärjestelmiin kohdistuvat hyökkäykset


Verkkosivujen tahallinen väärinkäyttö kohdistamalla niihin haitta- tai tuholaisohjelmia – mukaanlukien virukset, troijalaiset, madot, tuhopaketit, saastuneet tiedostot sekä kaikki muu ilkivaltainen tai teknologisesti vahingollinen materiaali – on kielletty. Verkkosivuihin, niiden sijaintipalvelimiin tai muihin Verkkosivuihin yhteydessä oleviin palvelimiin, tietokoneisiin tai tietojärjestelmiin kohdistuva luvaton tunkeutuminen tai tällaisen tunkeutumisen yrittäminen on kielletty. Palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen kohdistaminen Verkkosivuille on kielletty.

 

Muiden verkkosivustojen tai tiedostojen linkittämäinen Verkkosivuille

 

Kotisivuilleni on sallittua luoda linkkejä, jos linkittämisessä menetellään lain ja hyvän tavan mukaisesti, eikä näin toimimalla asiattomasti hyödynnetä tai vahingoiteta mainetta. Paheksuttavaa, loukkaavaa, kiistanalaista tai immateriaalioikeuksia taikka muita oikeuksia loukkaavaa tai muutoin lainvastaista materiaalia sisältävien verkkosivustojen tai tiedostojen linkittäminen Verkkosivuille on kielletty. Linkin luominen sellaiselta internet-sivulta, jota et omista tai jonka käytöstä et ole oikeutettu määräämään, on kiellettyä.

 

bottom of page